Skytten

Tirsdag, 30. juni 2009
af Redaktion
Horoskop for 29. juni til 27. september 2009

Skytten: 23. november - 21. december

Juli: I denne måned har du lyst til at gøre lidt mere ud af dit hjemmeliv, og det kan både betyde, at du tager fat på praktiske opgaver med reparation og renovering, og at du tager initiativ til vigtige samtaler med din familie. Du vil opleve, at dine omgivelser er parat til at strække sig langt for at bevare et godt forhold til dig og genoprette harmonien, hvis der har været misforståelser eller konflikter. Spørgsmål vedrørende økonomi og uddannelse kan også blive aktuelle og få en positiv betydning. Lad være med at gå i for små sko, når du skal lægge planer.

August: Også i denne måned er det de personlige relationer, der er mest fokus på. Der vil være mange sammenkomster, og du vil trives godt med mennesker omkring dig, men du reagerer
stærkt - både positivt og negativt - på den respons du får. Du er tilbøjelig til at reagere i det sekund, følelserne melder sig, og du risikerer at få sagt noget, du senere vil fortryde. Et projekt på din arbejdsplads eller et privat projekt er så småt ved at tage form, og du kan få stort personligt udbytte af at engagere dig noget mere, selv om du ikke har så meget erfaring på området.

September: Der kan opstå nogle konflikter i denne måned i forhold til personer, du omgås til dagligt. Du kan føle dig sat uden for indflydelse på et bestemt punkt, fordi der er flere, der står sammen om en beslutning, der er i modstrid med, hvad du føler er rigtigt. Lad være med at se det som en sammensværgelse, for det er der ikke tale om. Hvis du kan få de positive tanker til at dominere, kan du få øje på en række nye muligheder, og der kan være en rejse i forbindelse med job eller uddannelse, der giver dig indblik i nye sider af dig selv.

Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Få dit daglige horoskop på sms
Sådan gør du: Send koden, der står herunder, i en sms til 1266 og modtag efterfølgende dit daglige horoskop hver morgen de næste syv dage. Er du f.eks. løve, så send UHH LØVEN til 1266, eller er du tyr, så send UHH TYREN til 1266 osv. Pris: 5 kr. + alm. sms-takst i alt for alle syv dage.

Tilbage til horoskop oversigten...