Stenbukken

Søndag, 20. december 2009
af Redaktion
Sådan står stjernerne i dit forår 2010

Stenbukken 22. december - 20. januar

Januar: Du går ind i en måned, hvor du er opsat på at forkæle og blive forkælet, og du er meget følsom over for misstemninger. Du vil gøre næsten alt for at bevare harmonien, og hvis du har haft et anspændt forhold til nogen i din familie eller vennekreds, er det nu, du vil føle behov for at række hånden frem og skabe forsoning. Du har en særlig evne til at udtrykke dig præcist både i tale og på skrift, og derfor er perioden også meget velegnet til forhandlinger, kurser, foredrag og andet med fokus på kommunikationen. Find en god balance mellem at lytte og at tale.

Februar: Det er en travl måned, du går ind i, og du vil nok komme en del mere omkring end normalt. Du tænker meget positivt og fremadrettet, og du kan få nogle uventede tilbud, som sætter lidt kulør på din dagligdag. Alt, hvad der har med ny teknologi at gøre, kan blive relevant for dig, og du kan have glæde af at deltage i kurser, der giver dig nye færdigheder på det område. Du har let ved at koncentrere dig og tænke strategisk, men samtidig har du også en forstærket fantasi, der sætter dig i stand til at få nye, originale idéer og finde utraditionelle løsninger.

Marts: Også i denne måned er du på udkig efter nye muligheder, og du har en stærk vilje, der gør dig i stand til at føre dine beslutninger ud i livet. Du er mere åben og tillidsfuld, end du plejer, og det kan skaffe dig nye kontakter og forstærke de bånd, du allerede har knyttet. Men du falder ikke for et hvilket som helst kønt ansigt i denne periode. Du har et skarpt blik for det, der rører sig under overfladen hos de mennesker, du omgås, og det kan betyde, at der er nogle af dine bekendtskaber, der glider ud, mens andre får en større betydning, end de tidligere har haft.

Ved astrolog Birgit Jensen


Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk (link fjernet):
Det daglige horoskop (link fjernet)
Det ugentlige horoskop (link fjernet)
Det månedlige horoskop (link fjernet)

Tilbage til horoskop-oversigten