Sunde deller

Fredag, 10. februar 2012
af Redaktion
Få masser af gavnlige omega-3-fedtsyrer
Tegning: Jane Bagge
Tegning: Jane Bagge

Af Kirsten Aarslev

De fleste elsker en god fiskefrikadelle, og de er både lette at lave og super sunde. Hvis du kommer laks i farsen, stiger ernæringsindholdet, for her får du masser af de gavnlige omega-3-fedtsyrer.

Beregn 150 g fersk, rå laks pr. person
Et lille æg
Et lille, hakket løg
50 g snittet purløg eller andre friske urter
Lidt salt og peber
En halv til en hel spsk. mel eller maizena

Hak laksen groft og rør med salt og derefter æg. Tilsæt løg, det grønne og krydr med peber. Saml farsen med mel/maizena. Hvis du vil spare på fedtet, kan frikadellerne steges i ovnen ved 200°, giv dem 10 minutter på hver side.


Læs mere om omega-3-fedtsyre her...

DET ALTERNATIVE

I Familie Journal Shoppen kan du finde masser af spændende og alternative varer

Læs også...
Rosmarin gavner synet
Mad der gør dig glad