Vandmanden

Mandag, 5. oktober 2009
af Redaktion
Sådan står stjernerne i dit efterår 2009

Vandmanden: 21. januar - 18. februar

Oktober: Det bliver en afslappet og behagelig måned for dig, og der vil især være fokus på dit hjem. Der kan ske nogle fornyelser i hjemmet, og der kan både være tale om en forbedring af familiens daglige program, jeres kommunikation og om helt konkrete indretnings- eller renoveringsprojekter. Et uafklaret problem fra din fortid kan du nu finde en tilfredsstillende løsning på, og det kan føre til ny udvikling og større optimisme og selvtillid. Forbindelser til udlandet kan få en særlig betydning for dig og være meget berigende.

November: Du har brug for særlig opmærksomhed i denne måned, og du skal nok også få den på den ene eller den anden måde. Der vil være flere sammenkomster, end der normalt er i denne stille efterårsmåned, og du vil nok tage initiativ til de fleste. Du har mange idéer og meget på hjerte, så du er tilbøjelig til at tale mere end du lytter. Der kan opstå konflikter over økonomiske spørgsmål, for du lader dig let friste til at bruge, hvad du har af penge, og måske lidt til. Tag imod de gode råd, du får, og lade være med at se dem som et forsøg på dominans.

December: Det kan blive en spændende, men måske lidt hektisk måned for dig. Du er meget udadvendt og opsat på at komme omkring og se mange mennesker, og det er især gennem samtaler, du føler, du får et løft og kommer tæt på andre. Du kan være splittet mellem dit behov for at være sammen med de nærmeste og din lyst til at vise verden, hvad du kan og føle dig fri og ubundet. Nogle sammenkomster i forbindelse med julen kan få en særlig betydning for familiens opfattelse af sammenhold og give jer en ny forståelse for hinanden.

Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Tilbage til horoskop-oversigten