Fedtkager
Ingredienser(100 stk.)
250 g svinefedt
250 g sukker
1 tsk. hjortetaksalt
500 g mel
4 spsk. kakao
Fremgangsmåde til fedtkager
Rør fedtet blødt med sukker og hjortetaksalt og ælt melet i. Del dejen i to og ælt kakaoen i den ene del. Tril dejen til 15 mm store kugler og sæt dem på en plade med bagepapir. Bag kagerne ved 170° i 15 min., til de revner lidt i overfladen, og lad dem køle.
Et rigtig sønderjysk kaffebord behøver mere end fedtkager. Se vores opskrift på striftorte
Tip: De hvide og brune fedtkager serveres altid sammen på et fad.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find masser af skønne opskrifter på småkager i galleriet herunder
Skønne småkager




Nøddepleskner
Sprøde kager helt uden mel, men med masser af nødder, der holder sammen på dejen
Find opskriften her...














Klejner og pebernødder
Klassisk julebag, der vækker glæde hos store og små
Find opskrifterne her...

















