Opskrifter

Frokostbrød med bacon

Lørdag, 9. april 2011af Redaktion
Brødet bages i en støbejernspande ca. 25 cm i diameter eller en form af tilsvarende størrelse

25 g gær
1½ dl håndvarmt vand
1 æg
1 tsk. sukker
1 tsk. salt
100 g revet ost
Ca. 325 g hvedemel
150 g bacon i tynde skiver
1 æble

Rør gær og vand sammen. Tilsæt æg, sukker, salt, revet ost og mel lidt ad gangen. Ælt dejen godt og lad den hæve tildækket og lunt 45 min. Dæk bunden af stegepanden med baconskiver. Ælt dejen let igennem og form den til et rundt, fladt brød. Del æblet, fjern kernehuset og skær æblet i tynde både. Stik dem ned i brødet. Lad brødet efterhæve 30 min. Bag det på nederste rille ved 200° ca. 30 min. Lad brødet køle nogle min., inden det løftes over på et bræt. Spis det lunt.

Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

SUPERFLOT BRØDBOKS

Brødboks i superflot 50-retrostil fra Ib Laursen der holder dit brød frisk og appetitteligt.
Klik her for at købe den fine boks i shoppen...

Find flere opskrifter her...
Lynboller
Italiensk madbrød
Fyldte brød til madkurven


Klik her, og find masser af bageopskrifter i det store brød-galleri...







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop