Lynboller - Boller på under en time

Skønne boller der tager ca. 1 time at lave
Af
af Redaktion
Boller - lynboller

Opskrift på boller

(9-10 stk.)

1 dl lun mælk
35 g gær
75 g smør
270 g hvedemel
1 spsk. sukker
¼ tsk. salt
1 æg

Pensling
Æg

Har du tid til mere end lynboller? Prøv vores langtidshævede boller

Rør gæren ud i mælken og smuldr smørret i melet. Tilsæt mælken, sukker, salt og æg. Slå dejen godt igennem og lad den hæve lunt tildækket 15 min. Form dejen til boller med en ske og sæt dem på plade med bagepapir. Efterhæver 15 min. og pensles med æg. Bag bollerne på midterrillen ca. 15 min. ved 200°.

Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Pålæg til? Lav din egen rullepølse. Opskrift her

Strik Marys royale babysvøb

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.