Fyldte brød til madkurven

Lækre brød med fyld, der kan tages med på strandturen
Af
af Redaktion

(6 pers)

Dej
25 g gær
4 dl vand
2 spsk olivenolie
1 spsk. salt
3 dl durummel
3 dl fint spelt
Ca. 200 g hvedemel

Fyld
1 glas syltede, røde
peberfrugter
1 løg i tynde skiver
3 fed hvidløg i skiver
1 spsk. olivenolie
5 kviste rosmarin
200 g gedeost


Rør gær med vand, olie, salt, durum og spelt. Ælt dejen glat med hvedemel og lad den hæve ca. 1 time. Rul den ud til 12 boller, der rulles flade og fyldes med afdryppede peberfrugtstykker, sauterede løg og hvidløgsskiver, salt og peber, ribbede nåle af rosmarin og skiver af gedeost. Lukkes grundigt og bages ved 200° i 15-20 min. Kan evt. pensles med lidt æg.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere retter til standturen her...
Kyllingepirogger
Wraps med capresesalat
Sandwich med skinke og tomat-oliven tapenade

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.