Opskrifter

Grissini med chili og stjerneanis

Fredag, 28. oktober 2011af Redaktion
Sprøde, krydrede brødstænger

(Ca. 40 stk.)

2 dl håndvarmt vand
30 g gær
1½ tsk. salt
½-1 tsk. knust stjerneanis
½-¾ tsk. chilipulver
¾ dl olivenolie
425-450 g pizzamel

Rør vand og gær sammen. Tilsæt de øvrige ingredienser, men hold lidt mel tilbage i første omgang og tilsæt det efterhånden, som dejen æltes smidig på bordet. Lad dejen hæve lunt tildækket til dobbelt størrelse ¾-1 time.
Ælt dejen let igennem og rul den ud på et meldrysset bord til en lang plade ½ cm tyk. Del pladen på tværs og skær den i lange, brede bånd. Tril båndene i ca. 25 cm lange stænger og læg dem på plade med bagepapir.
Bag dem på midterrillen ved 225° 12-14 min. Vend grissinierne efter den halve bagetid, så bagsiden kommer opad. Lad dem køle på bagerist og læg dem i en plastpose eller tætsluttende dåse, til de skal spises.

Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

FESTLIGE KAGER OG DESSERTER

Med Decomax kan du sprøjte lagkager op, lave macaroons og dekorere cupcakes uden brug af sprøjtepose.
Køb pennen i shoppen for 199 kr.

Klik her og find masser af opskrifter i det store brød-galleri...

Find flere opskrifter her...
Sandras græskarboller
Speltknækbrød
Sprøde tomatstænger




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop