Opskrifter

Små italienske tomattærter

Lørdag, 4. august 2012af Redaktion
Fine, små tærter til gæsterne

1 rulle butterdej

Fyld
100 g Philadelphia-ost
200 g cherry- el. små kryddertomater
2 spsk. strimlet basilikum
½ dl yoghurt
2-4 spsk. olivenolie
Groftkværnet peber

TIP

Tomater bør aldrig være køleskabskolde. Kulde dræber smagen, og en fyldt skål eller kurv på køkkenbordet frister altid.

Rul dejen ud på pladen ved hjælp af det medfølgende papir og del den i 6-7 cirkler, ca. 10 cm i diameter. Bland ost og yoghurt, læg et jævnt og tykt lag midt på cirklerne. Flæk tomaterne og læg dem på fyldet. Dryp olivenolie over og kværn peber på tomaterne. Drys tærterne med basilikum, bag dem midt i ovnen ved 225° i ca. 10 min. Spis dem nybagte som drink-tilbehør eller som del af en frokost.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Tomater...


Tomat-terrine med
svampe

Frugtsødet ketchup

Foccacia med sol-
tørrede tomater

Fyldte tomater med
gedeost

Toast med bønne-
creme og tomater











Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop