Toast med bønnecreme og tomater

Her er en mindre anretning, der hurtigt kan sættes på bordet
Af
Af: af Redaktion
Foto: Jette M. Vesterager
Annonce

(8 stk.)

200 g små, halverede tomater
1 dl revet parmesanost
1 dåse hvide bønner (400 g)
½ dl yoghurt el. cremefraiche 9%
1 fed hvidløg
Salt, peber
8 skiver ciabattabrød
Basilikum

Læg tomaterne i et ildfast fad og drys osten på. Bag dem 15 min. ved 200° til osten er gylden.
Hæld væden fra bønnerne og miks dem med hvidløg og yoghurt. Smag til med salt og peber.
Rist brødet. Læg bønnecremen, tomater og basilikum på.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Pizzasandwich med spinat og chorizo
Rufler med varmrøget laks
Bruschetta med tomat og Port Salut (link fjernet)



Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.