Valentinshjerter
250 g mel
1 spsk. sukker
1 knivspids salt
75 g smør
1½ dl mælk
25 g gær
1 dl jordbærmarmelade
75 g kokos
25 g hakkede smuttede mandler
50 g smør
1 spsk. mel
Bland mel, sukker og salt og smuldr smørret heri. Lun mælken og rør gæren glat med mælken. Tilsæt gæren til melblandingen og ælt dejen godt igennem. Lad dejen hæve et lunt sted i 45 min. Rul dejen ud i 1,5 cm's tykkelse og læg den i en 28 cm hjerteform. Blend eller purer marmeladen og bland den med kokos, mandler, smør og mel. Prik fordybninger i dejen med fingrene, hæld kokosblandingen over og bag hjerterne midterst i ovnen ved 200° i 30 min.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Valentinemuffins
Franske makroner
Muffins med chokolade
Find ideer til valentinsdag her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)