Farverige franske makroner med smørcreme

Disse flotte og farverige franske makroner - eller macarons om du vil - smager himmelsk, og så er de faktisk ret nemme at lave. Disse er fyldt med en smørcreme.
Af
Af: af Kristina Marckmann
Farverige franske makroner med smørcreme

Farverige franske makroner med smørcreme

Foto: bendtsen+wichmann Photography
Annonce
35 min
20 stk
Franske makroner
175 g flormelis
125 g mandler
3 æggehvider
75 g sukker
Aroma (f.eks. 1 tsk. limesaft, ½ tsk. pebermynteessens el. hindbæressens)
2-3 dråber frugtfarve
150 g blødt smør
75 g flormelis
Aroma (f.eks. 1 tsk. limesaft, ½ tsk. pebermynteessens el. hindbæressens)

Fremgangsmåde

  1. Blend flormelis og mandler til fint mel og pisk æggehviderne stive.
  2. Pisk sukkeret i æggehviderne lidt ad gangen, til sukkeret er opløst, og pisk aroma og frugtfarve i.
  3. Vend mandelblandingen i hviderne og fyld blandingen i en sprøjtepose.
  4. Sæt marengsmassen på en bageplade med bagepapir i 3 cm store cirkler og lad dem stå ved stuetemperatur i 15 min.
  5. Bag kagerne ved 160° i 15 min. og lad dem afkøle.
  6. Pisk smørret luftigt og rør flormelis, aroma og farve i til en ensartet creme.
  7. Saml kagerne to og to med creme imellem og server.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.