Ingredienser til bananvafler
(8 stk.)
2 modne bananer
3 æg
50 g havregryn
70 g fuldkornsemmer-speltmel
½ tsk. salt
Smør
1 tsk. kardemomme
2 dl græsk yoghurt
250 g friske bær
Fremgangsmåde
Mos bananerne godt og pisk dem sammen med æg, havregryn, mel og salt. Varm vaffeljernet op, kom lidt smør på og hæld dej på. Bag vaflerne, til de er gyldne, og hold dem evt. lune i ovnen, mens resten bages. Servér vaflerne lune med yoghurt og friske bær.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Belgiske vafler
Gammeldags vafler
Se alle vores gode forslag til brunch i galleriet herunder
Byd på brunch




Kartoffelkager med røget laks og estragoncreme
Et anderledes indslag til en brunch
Find opskriften her...


Pandekager med frugtkompot
Super både som dessert og til en festlig brunch.
Find opskriften her...


Spansk kartoffelrøræg med serranoskinke og tomatsalsa
En super start på dagen.
Find opskriften her...






Fillotærter med artiskok, feta og oliven
Super til en anderledes og fyldig brunch
Find opskriften her...


Rabarbervanilje-creme med myslicrunch
God ret til en festlig brunch eller som lækker dessert.
Find opskriften her...


Boghvedeboller
Med bollerne her som en del af morgenmaden, så er grundstenen til en god og produktiv dag lagt.
Find opskriften her...






Bagte blommer og æbler med sukkerslyng
Noget sødt til en dejlig brunch
Find opskriften her...


Lammepølser til brunch
Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af morgenmaden i weekenden, er lammepølserne et godt sted at starte.
Find opskriften her...



