Ingredienser til cheesecakes med hindbær
Bund
7 havrekiks (f.eks. digestive)
30 g smør
Ostecreme
200 g flødeost
100 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 usprøjtet citron
2 æg
Tilbehør
1 dl piskefløde
125 g friske hindbær
Fremgangsmåde til cheescakes med hindbær
Knus kiksene, smelt smørret og rør det sammen. Fordel blandingen i 8 muffinsforme og tryk det godt sammen. Pisk flødeosten med sukker, vaniljesukker og 2 spsk. citronskal og pisk æggene i et ad gangen. Fordel blandingen over kiksebundene og bag dem ved 175° i 30 min. Lad kagerne køle helt af, pisk fløden til skum og servér kagerne med flødeskum og friske hindbær.
Vi elsker muffins!
![]() |
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal. Se vores muffins her |
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Små bærtærter med kokos
Cheesecake med melon og hyldeblomst
Skønne desserttærter
Skønne desserttærter














Kaneltærter med citruscreme
Lækre tærter af butterdej - der bliver seks små tærter
Se opskriften her...


Pæretærte med mandellåg
En herlig tærte, der serveres med lidt creme fraiche eller flødeskum
Se opskriften her...


















Annas æbletærte
Det søde med det sure – blandingen af æbler og toscaglasuren giver en utrolig lækker smag
Se opskriften her...






Banantærte
Tærten her skal helst laves i en metalform, for at siruppen karamelliserer rigtigt, men den kan også laves i en silikoneform, så skal kagen blot et par min. under grillen efter den er bagt
Se opskriften her...