Opskrift på chokoladekage med kerner, frø og peanuts
(8 personer)
- 200 g sirup
- 2 æg
- 125 g smør
- 150 g hvedemel
- 50 g græskarkerner
- 50 g hørfrø
- 1 tsk. Bagepulver
- 3 spsk. Kakao
- 1 dl æble- eller appelsinsaft
- Peanuts
- Rugflager
- Mandelsplitter
- 2 spsk. perlesukker
Pynt:
- Frugt eller bær
Prøv også: Hjemmebag: 3 lækre kager med chokolade
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 180° varmluft. Pisk sirup og æg skummende. Tilsæt smeltet smør. Bland mel, græskarkerner, hørfrø, bagepulver, kakao og saft i.
Beklæd en springform med bagepapir, og hæld dejen i. Drys med peanuts, rugflager, mandelsplitter og perlesukker. Bag kagen i 30-40 minutter, og afkøl den.
Pynt med frugt og bær ved servering.
Prøv også: Nem chokoladekage med friske bær