Opskrifter

Chokolademarengs med chokoladecreme

Tirsdag, 14. februar 2017af Helle Brønnum Carlsen. Foto: Carina Krüger. Redigeret af Amelia Holmegaard Nielsen Foto: Carina Krüger. Redigeret af Amelia Holmegaard Nielsen
Forkæl manden i dit liv med søde små chokolademarengs i anledningen af Valentine's Day
(10 stk.)

Det skal du bruge til chokolademarengs:

3 æggehvider 150 g sukker 2 tsk. kakao 50 g mørk chokolade Prøv også: Chokolademarengs med bær

Sådan laver du chokolademarengs

Pisk æggehviderne næsten stive, tilsæt sukker ad 3 omgange og pisk dejen glat og sej. Et lillebitte nip salt gør underværker. Sigt kakaoen og fold den i marengsen. Hak chokoladen meget, meget fint og fold den i marengsmassen. Sæt massen i store skefulde på en plade med bagepapir og bag dem ved 100º i 1-1½ time. Kagerne kan opbevares i en dåse, men bliver lidt klistrede efterhånden, da den store mængde sukker tiltrækker luftens fugtighed. Velegnet til is. Prøv også: Blødende chokoladekage-hjerte med vaniljeis Vi har samlet et galleri med alle vores lækre desserter med chokolade i. Tag et kig hvis du tør...
Chokolade i desserter