Opskrifter

Churros med tranebær

Torsdag, 21. november 2013af Redaktionen
Uhm! Skønne churros til de sukkerglade

Ingredienser til churros med tranebær

2½ dl vand
75 g smør
2 spsk. tørrede tranebær
125 g mel
50 g kartoffelmel
2 tsk. vanilje-sukker
4 æg

1 l olie til kogning
1 spsk. flormelis
1 spsk. kanel

Tilbehør
Syltetøj

Fremgangsmåde til churros med tranebær

Kom vand, smør og finthakkede tranebær i en gryde og kog blandingen op. Rør mel blandet med kartoffelmel og vaniljesukker i og fortsæt med at røre, til dejen slipper gryden. Tag gryden af varmen og lad den afkøle lidt. Pisk æggene i et ad gangen, dejen skal være glat og blank. Varm olien op, når den syder om en tandstik, har olien den rette temperatur. Kom dejen i en bollesprøjte med stjernetylle og tryk dejen ud i stykker på ca. 10 cm. Lad dem koge, til de er gyldne, og læg dem til afdrypning på fedtsugende papir. Drys med flormelis og kanel og servér med syltetøj.

Bageopskrift: Kristina Marckmann

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Canellee
Kanelpandekager med appelsin

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop