(Ca. 24 stk.)
Det skal du bruge til cremeboller med kokos:
150 g smør
½ l mælk
50 g gær
1 æg
125 g sukker
1 tsk. bagepulver
2 tsk. kardemomme
Ca. 800-900 g hvedemel
Fyld:
1½ dl vaniljecreme
Pynt:
Kokosmel
Flormelis
Sådan laver du cremeboller med kokos:
Smelt smørret, rør mælken i og lad det blive lunkent.
Rør gæren ud i væsken og rør æg, sukker og bagepulver i og så meget mel, at dejen er glat og smidig.
Lad dejen hæve ca. 45 min. til dobbelt størrelse.
Del dejen i ca. 24 boller, læg dem på en plade med bagepapirog tryk dem flade.
Lad dem hæve i ca. 20 min.
Læg 1 spsk. vaniljecreme på hver bolle og bag dem ved 225º i ca. 12-15 min.
Lad dem afkøle.
Rør flormelissen ud i lidt kogende vand, fordel glasuren på bollerne og drys med masser af kokosmel.
Server dine færdige cremeboller med en god kop kaffe.