Bradepandekage med henkogte ferskner og kokos

Det er altid godt med en bradepandekage! Og her får du opskriften på vores læser Heinrichs feriekage med fersken og kokos. Velbekomme!
Af
Af: af Heinrich Svanborg, Foto: Carina Krüger
Bradepandekage med henkogte ferskner og kokos

Bradepandekage med henkogte ferskner og kokos. Perfekt til klassens time eller som feriekage.

Foto: Carina Krüger
Annonce
1 t
1 stk
Bradepandekage med fersken og kokos
4 æg
500 g sukker
300 g flydende margarine
250 g gulerødder
240 g henkogte ferskner
250 g kokosmel
350 g mel
3 tsk. natron
1 spsk. vaniljesukker
Glasur
200 g flormelis
1 spsk. vand

Fremgangsmåde

  1. Rør æg, sukker og margarine godt sammen.
  2. Riv gulerødderne og blend fersknerne.
  3. Kom gulerødder, ferskner og kokosmel i dejen.
  4. Bland mel, natron og vaniljesukker og vend det i dejen.
  5. Kom dejen i en bradepande på 30 x 40 cm beklædt med bagepapir og bag den nederst i ovnen ved 175° i 50 min.
  6. Rør flormelis og vand sammen, fordel glasuren over den kolde kage og drys evt. med kokosflager.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.