Opskrift på frugtis med chokoladeskal
(6 pers.)
500 g jordbær og ribs blandet
250 g sukker
Saften af 1 appelsin
2 dl piskefløde
200 g mørk chokolade
Pynt:
Citronmelisse og ribs
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
![]() |
Muffins i massevis |
![]() |
15 gode opskrifter på svinemørbrad |
![]() |
Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter) |
Fremgangsmåde til frugtis med chokoladeskal
Pil og nip alle bærrene. Gem lidt til pynt. Kog de øvrige bær med sukker og appelsinsaft, til boblerne er seje, det tager ca. 5-7 min. Purér massen med en stavblender, tilsæt piskefløde og frys under omrøring evt. på ismaskine. Smelt og temperér chokoladen. Kom chokoladen i 6 pæne silikoneforme på ca. 1,5 dl hver. Fyld formene helt op med chokolade, og hæld så chokoladen ud igen, så der kun er en skal af chokolade tilbage. lad det størkne. Hæld frugtisen i og frys færdig. Vend isenene ud af formene og servér med citronmelisse og ribs.
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.
Klik ind i galleriet herunder og se mange flere skønne isdesserter
Flere isdesserter








Chokoladesorbet med brombær og nødder i honning
Dessert med masser af smagsindtryk
Se opskriften her






Chokoladeiscreme med ananascoulis
Dejlig chokoladedessert med et friskt strejf af ananas
Se opskriften her














Hyldebærsorbet
Sorbeten her er både dekorativ med sin intense, lilla farve, og så har den en helt enkel og klassisk smag af hyldebær
Se opskriften her








Figenis
Skøn figenis - kan serveres alene eller som tilbehør til pandekager
Se opskriften her


Solbærsorbet med hvid chokoladecreme
Super dessert - prøv den med et nip lakrids i
Se opskriften her

