Opskrifter

Gerds marcipankager

Lørdag, 5. november 2011af Redaktion
Server kagerne med en skøn chokoladecreme

(25 stk.)
15 min. + 20 min. i ovn

200 smør
100 g sukker
200 g marcipan
200 g hvedemel

Ælt det hele sammen til en klump og afsæt store klatter med godt mellemrum på plade beklædt med bagepapir. Bag ved 200° i 20 min. og afkøl på bagerist. Disse kager er mere end bare småkager. Hvis man er lidt i dessertmangel, kan man lave en chokoladecreme af 2½ dl piskefløde og 120 g chokolade. Fløden koges op med chokoladen, afkøles og piskes luftig. Massen lægges mellem to kager eller ovenpå en og drysses med lidt frugt. Vupti en fin dessert.

Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen

HOLD MADEN FRISK

Lékués freshbags er ideelle til opbevaring af madvarer. De kan tåle fryseren, microovnen og opvaskemaskinen. En pose koster 149 kr. og kan købes her

Find flere opskrifter her...
Chokolade/marcipan skærekage
Kanelgifler med marcipan
Makron-æblesnitter












Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop