Opskrift på glutenfri nøddetoppe
(ca. 40 stk.)
200 g nødder el. mandler
170 g sukker
1 spsk. kartoffelmel
2 æg
Pynt:
Nøddekerner
Fremgangsmåde til nøddetoppene
Mal nødderne fint. Bland nøddemelet med sukker og kartoffelmel. Pisk æggene og rør dem i nøddemelet.
Sæt dejen i små toppe på en plade med bagepapir. Det er nemmest med to teskeer, lad der være lidt afstand mellem toppene. Stik en nød i hver top.
Bag toppene midt i ovnen ved 200º i ca. 8 min. Lad dem køle af på en rist og opbevar dem i en lufttæt boks.
TIP: De glutenfri toppe bliver ikke dårligere af at blive dyppet i chokolade.
Galleri: Flotte lagkager
Lav flotte lagkager








Fødselsdagslagkage
En klassisk lagkage med jordbær, flødeskum og chokolade - se opskriften her...




Islagkage med blåbær og chokoladeis
Lagkagen til de varme sommerdage med dejlige blåbær - se opskriften her...




Frossen jordbær-chokolade vacherin
Lagkage med jordbær, is og marengsbunde - se opskriften her...


Sommerlagkage med kirsebær
Dejlig kage til en varm sommer med kirsebær - se opskriften her...


Lagkage med banan og chokolade
Dejlig lagkage med banan og luftig bund - se opskriften her...








Nødde-brombærlagkage
En sød lagkage med lagkagebund af hasselnødder toppet med brombær - se opskriften her...


Nøddekage med chokoladecreme og jordbærskum
En lagkage som dufter lidt af jul - og jordbær - se opskriften her...


Rugbrødslagkage med bær
Lagkagebund af rugbrød bliver til en skøn lagkage som denne - se opskriften her...

