Ingredienser til jordbær Romanoff
(4 pers.)
500 g jordbær
Lage
1 appelsin
1 spsk. sukker
4-5 spsk. Grand Marnier
Tilbehør
2½ dl piskefløde
1 spsk. sukker
Fremgangsmåde til jordbær Romanoff
Skyl og nip jordbærrene. Skær dem i halve eller i skiver afhængig af størrelsen. Pres appelsinen, rør saften med sukker og Grand Marnier og hæld den over bærrene. Lad det trække køligt ca. 1 time.
Pisk fløden næsten stiv med sukker. Læg jordbær med væde i en skål eller i portionsglas og fordel flødeskummet.
JEG ELSKER KAGE
![]() |
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook. Se mere her |
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Jordbærtærte
Lagkage med sommerbær
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop
Lad dig inspirere af vores mange lækre opskrifter med jordbær og rarbarber her!
Vi elsker jordbær og rabarber!




Cheesecake med icing og jordbær
Lækre små kager, der kan tages med på skovturen
Find opskriften her...














Kærnemælksgelé med rugflager og rabarbergranité
God dessert med kærnemælk og rabarber
Find opskriften her...




Lun brieost med jordbær-rabarberchutney
En god lun dessert med chutney
Find opskriften her...




Rabarberis med syltede jordbær og vaniljefromage
Lækker kølig isdessert
Find opskriften her...




Vinsyltede jordbær med balsamico
Lækkert tilbehør til lagkage eller bagværk
Find opskriften her...

