Kirsebærdessert med chokolade

(4 pers.)1 glas syltede kirsebær (evt. italienske)½ l vaniljeis½ liter valnøddeis2 store chokchip cookies1 dl chokoladesovs100 g mørk chokolade2 dl
Af
af Redaktion

(4 pers.)

1 glas syltede kirsebær (evt. italienske)
½ l vaniljeis
½ liter valnøddeis
2 store chokchip cookies
1 dl chokoladesovs
100 g mørk chokolade
2 dl piskefløde til skum
4 vaffelrør

Lun chokoladesovsen eller lav den selv ved at smelte chokolade med lidt fløde. Knæk kagen i mindre bidder og fordel kugler af is og kage med kirsebær og lage. Kom lidt flødeskum på og hæld hakket chokolade og chokoladesovs over.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.