Opskrift på klistret chokoladekage
300 g sukker
250 g usaltet smør
200 g kraftig mørk chokolade
4 æg
60 g hvedemel
60 g kakao
1½ tsk. bagepulver
1 tsk. vanilje-ekstrakt
250 g syltede afdryppede kirsebær
Tilbehør
Flødeskum og flere kirsebær
Vi elsker chokoladekage!
![]() |
Er du også vild med chokoladekage, så kig med her, hvor vi har samlet nogle af vores bedste opskrifter. Se vores chokolade-kager her >> |
Fremgangsmåde til klistret chokoladekage
Pisk sukker og smør blødt og luftigt. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen. Rør chokoladen i smørret og dernæst æggene et ad gangen. Rør vanilje i og sigt de tørre indredienser over dejen, inden kirsebærrene foldes i til sidst. Kommes i en lille 25 x 25 cm bradepande foret med bagepapir. Bages ved 180° i 45 min. og skæres ud, når den er afkølet. Serveres som dessert med syltede kirsebær og flødeskum.
Mere med chokolade...
Chokoladefondue
Blødende hjerte med vaniljeis
Chokoladetrøffelkage med rom
Chokoladetripel