Ingredienser til kokos-bananis
2 dl græsk yoghurt
2 spsk. agavesirup
50 g creamed coconut
2 modne bananer
100 g mørk chokolade
2 spsk. revet kokos
Fremgangsmåde
Blend yoghurt, sirup, creamed coconut og banan. Kom cremen i ispindeforme, sæt pinde i og frys dem i mindst 4 timer. Smelt chokoladen over vandbad, dyp isene i chokoladen og drys med revet kokos.
Creamed coconut: En lækker, cremet nød
Creamed coconut er sammenpresset kokosnøddekød og må endelig ikke forveksles med kokosmælk, for konsistensen er helt anderledes. Creamed coconut er et rent produkt fremstillet af frisk kokos, formalet og formet til en fast blok. Den faste konsistens giver en god, cremet karakter til f.eks. karryretter eller supper. Du kan også bruge creamed coconut til at fremstille kokosmælk; rør 100 g creamed coconut ud i 4 dl kogende vand og vupti, så har du 5 dl kokosmælk. Creamed coconut kan købes i velassorterede supermarkeder, i helsekostbutikker og hos etniske købmænd.
Opskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Nem pistacieis
Hybenis
Flere opskrifter på ispinde
Flere opskrifter på ispinde


Frugtis
Når det er sommer, hører der sig is til, og de behøver faktisk ikke at være særlig usunde.
Se opskriften her






Yoghurtis på pind
Man behøver ikke være barn for at få en forkærlighed til isene her
Se opskriften her...








Frugtis til ungerne
Her er isene, der kan serveres med god samvittighed – masser af god, sund frugt med en smule af den ikke så syndige, mørke chokolade
Se opskriften her...




Jordbæris i vafler med chokoladekant
Det er godt nok ikke pindeis, men fine isvafler vil uden tvivl også bringe glæde
Se opskriften her...