Opskrifter

Kokos-tosca

Onsdag, 8. januar 2014af Redaktionen
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Alice Karlson, 8210 Aarhus V. Se hendes opskrift på kokos-tosca her

Ingredienser til kokos-tosca

(6 stk.)

75 g flormelis
50 g kokosmel
120 g mel
2 tsk. vaniljesukker
100 g smør

Fyld
1½ dl æblemos

Toscadej
50 g smør
1 tsk. mel
140 g sukker
35 g kokosmel
1 spsk. piskefløde

Fremgangsmåde til kokos-tosca

Bland flormelis, kokosmel, mel og vanilje og smuldr smørret i. Saml dejen, beklæd 6 små forme med dejen og kom en skefuld æblemos i hver. Kom smør, mel, sukker, kokos og fløde i en gryde og kog det sammen til en ensartet masse. Dæk mosen med toscadej og bag kagerne ved 200° i 15-20 min.

Bageopskrift: Alice Karlson


JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Vaniljeboller
Mandelkage


Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop