Det skal du bruge til mumiekager:
(20 stk.)
6 æg
250 g sukker
175 g smeltet smør
1 dl fløde
100 g mel
50 g kakao
¼ tsk. natron
50 g lys chokolade
Icing
300 g flormelis
50 g blødt, usaltet smør
125 g flødeost
1 tsk. vaniljesukker
Grøn frugtfarve
Pynt
100 g hvid fondant
Rød frugtfarve
Vi er ret vilde med mumiekager, men disse monsterkager er også rigtig gode -og lidt uhyggelige!
Sådan bager du mumiekager
Skab hyggelig uhygge til halloween
Skab hyggelig uhygge til Halloween


Det orange græskar
Specielt i forbindelse med halloween har den store, orangefarvede spise rigtig mange funktioner. Ikke nok med at den smager fantastisk og er sund, kan den også bruges til at give hjemmet et rigtigt halloween-pift.
Græskar kan udhules mere eller mindre kunstnerisk.
Læs mere om udskæring her


Græskar i ryggen
Den sjove, bløde græskarpude pynter i sofaen, og så er den skøn at læne sig mod
Se opskriften her


Monsterkager
(U)hyggelige og smagfulde monster-muffins til halloween.


Sprøde græskar
Kagerne her er gode at have klar, hvis der skulle være børn i nabolaget, der er ude at ”rasle” (trick or treating)
Se opskriften her












Krydret siciliansk græskar
Spis græskar til Halloween, her serveret med brød og pecorinoost


Græskar-snacks
Rens græskarkernerne for slim og bland dem med olie, salt og karry. Bag dem i ovnen ved 250 grader, indtil de bliver lysebrune. Så kan de spises som snack. Du kan evt. hjælpe dem lidt på vej ved først at koge dem 10-15 minutter.


Kraniebrud
Til en rigtig halloween-fest hører naturligvis udskæring af græskar til lygtemænd, men også ”gyselig” mad. Den kan dog sagtens være både velsmagende og forholdsvis sund, uden at børnene synes, det er mindre sjovt.


Til suppe og pynt
Græskarsuppe kan serveres i sit eget græskar. Bagefter skal du rense og skylle ”gryden”, inden du skærer ansigtet ud som græskarmand og sætter det udenfor med fyrfadslys indeni.



