Myntecreme med chokoladeganache og hindbær

Her får du opskriften på en fin, lille og dejlig gæste-dessert. De portionsanrettede glas er fyldt med en frisk myntecreme, en chokoladeganache og friske hindbær.
Af
af Anne Skovgaard-Petersen
Myntecreme med chokoladeganache og hindbær
2 t og 10 min
4 personer
Myntecreme
2 æggeblommer (pasteuriserede)
3 spsk. sukker
250 g mascarpone
2 spsk. finthakket mynte
1 dl piskefløde
Chokoladeganache
1 dl piskefløde
100 g mørk chokolade
Pynt
100 g hindbær

Fremgangsmåde

  1. Pisk æggeblommer og sukker lyst og skummende.
  2. Tilsæt mascarpone og mynte og vend det rundt, til du får en glat creme.
  3. Fordel cremen i mindre glas og stil dem i køleskab mindst i 1 time.
  4. Varm fløden i en gryde eller mikroovn.
  5. Bræk chokoladen i mindre stykker og hæld fløden over.
  6. Rør rundt, til chokoladen er smeltet. Lad det køle af og hæld chokoladen oven på myntecremen.
  7. Stil glassene i køleskab en times tid og pynt med hindbær.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.