Myntecreme med chokoladeganache og hindbær
Her får du opskriften på en fin, lille og dejlig gæste-dessert. De portionsanrettede glas er fyldt med en frisk myntecreme, en chokoladeganache og friske hindbær.
Af
af Anne Skovgaard-Petersen

2 t og 10 min
4 personer
Myntecreme
2 æggeblommer (pasteuriserede)
3 spsk. sukker
250 g mascarpone
2 spsk. finthakket mynte
1 dl piskefløde
Chokoladeganache
1 dl piskefløde
100 g mørk chokolade
Pynt
100 g hindbær
Fremgangsmåde
- Pisk æggeblommer og sukker lyst og skummende.
- Tilsæt mascarpone og mynte og vend det rundt, til du får en glat creme.
- Fordel cremen i mindre glas og stil dem i køleskab mindst i 1 time.
- Varm fløden i en gryde eller mikroovn.
- Bræk chokoladen i mindre stykker og hæld fløden over.
- Rør rundt, til chokoladen er smeltet. Lad det køle af og hæld chokoladen oven på myntecremen.
- Stil glassene i køleskab en times tid og pynt med hindbær.

Dessert & Kage
Lækre muffins med chokolade og pebermynte

Dessert & Kage