Opskrifter

Orange-konfekt

Søndag, 22. december 2013af Redaktionen
Smagfulde konfekt-stykker til din nytårsmenu

Ingredienser til orange-konfekt

(12 pers.)

250 g marcipan
½ æggehvide
50 g flormelis
2 dl cremefraiche 38 %
1 vaniljestang
1 dl orangemarmelade

Fremgangsmåde til konfekt

Ælt marcipan med æggehvide og flormelis (gem noget til fyldet). Del dejen i 12 stykker og form små skåle (smørtyve), som bages ved 200º i 8 min.

Afkøl og fyld med en creme af cremefraiche, resten af sukkeret og kornene af vaniljestangen. Kom en
teskefuld marmelade i.

Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Prøv også: Kransekage-konfekt

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Kransekage til nytårsmenuen
Isbomber med karamelcreme

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop

Se alle de gode opskrifter på hapsere til nytår

Lækre hapsere til nytår