Påskeæg med pistacie, marcipan og chokolade

Lav dine egne lækre pistacieæg med marcipan og chokolade - så fine til påskens fest! Find opskriften herunder.
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger
Påskeæg med pistacie, marcipan og chokolade
20 min
20 stk
Hjemmelavet påskeæg
500 g marcipan
100 g pistaciemasse
150 g mørk chokolade
2 spsk. pistaciekerner

Fremgangsmåde

  1. Form marcipanen til æg, læg dem på en plade med bagepapir og lav en fordybning i hver.
  2. Fyld fordybningen op med pistaciemasse og hak chokoladen.
  3. Smelt halvdelen af chokoladen over vandbad, tag den af varmen og rør resten af chokoladen i.
  4. Overtræk marcipanæggene med chokolade og drys med hakkede pistaciekerner.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.