Ingredienser til rabarber-hindbærmarmelade med chokolade
250 g rabarberstilke
250 g hindbær
400 g sukker
1 citron
125 g mørk chokolade 70%
Fremgangsmåde til rabarber-hindbærmarmelade
Skær rabarberne i små stykker. Bland frugt, sukker og citronsaft i en gryde. Læg låg over og lad det stå 12 timer. Varm langsomt frugt og sukker op og kog til 105°. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i marmeladen. Hæld marme-laden på skoldede glas, luk dem og stil dem koldt.
JEG ELSKER KAGE
![]() |
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook. Se mere her |
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Rabarbersaft
Arme riddere med rabarber og creme
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop
Find flere herlige lækkerier herunder
Vi elsker jordbær og rabarber!




Cheesecake med icing og jordbær
Lækre små kager, der kan tages med på skovturen
Find opskriften her...














Kærnemælksgelé med rugflager og rabarbergranité
God dessert med kærnemælk og rabarber
Find opskriften her...




Lun brieost med jordbær-rabarberchutney
En god lun dessert med chutney
Find opskriften her...




Rabarberis med syltede jordbær og vaniljefromage
Lækker kølig isdessert
Find opskriften her...




Vinsyltede jordbær med balsamico
Lækkert tilbehør til lagkage eller bagværk
Find opskriften her...

