Opskrifter

Rabarber-hindbærmarmelade med chokolade

Onsdag, 10. juli 2013af Redaktion
Chokolade i marmelade er godt nyt. Spis den til dessert med is eller på nybagte boller

Ingredienser til rabarber-hindbærmarmelade med chokolade

250 g rabarberstilke
250 g hindbær
400 g sukker
1 citron
125 g mørk chokolade 70%

Fremgangsmåde til rabarber-hindbærmarmelade

Skær rabarberne i små stykker. Bland frugt, sukker og citronsaft i en gryde. Læg låg over og lad det stå 12 timer. Varm langsomt frugt og sukker op og kog til 105°. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i marmeladen. Hæld marme-laden på skoldede glas, luk dem og stil dem koldt.

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Find flere opskrifter her...
Rabarbersaft
Arme riddere med rabarber og creme

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop

Find flere herlige lækkerier herunder

Vi elsker jordbær og rabarber!