(16 stk.)
175 g smør
175 g sukker
3 æggeblommer
200 g mel
2 tsk. bagepulver
1 dl kærnemælk
Top
3 æggehvider
200 g sukker
100 g mandler
500 g rabarber
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Rør smør og sukker cremet og luftigt. Tilsæt æggeblommerne en ad gangen og sigt mel og bagepulver over og fold i dejen skiftevis med kærnemælk. Kom dejen i en smurt eller foret lille bradepande. Pisk æggehviderne stive og dernæst seje med sukker. Hak mandlerne groft. Skær rabarberne i 2 cm lange stykker og vend mandler og rabarber i marengsmassen. Fordel marengsmassen over kagen. Bag kagen ved 200° i ca. 40 min.
Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen
FINE TÆRTER
Sød tærteform i porcelæn med riller, så er du klar til at lave de fineste tærter! Formen koster 129 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen
Find flere opskrifter her...
Marcipanruder med jordbærmousse
Jordbærkage med lemoncurd
Mikrobagt marcipankage med rabarber
Her finder du 17 fristende skære- og formkager...
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop