Opskrifter

Rabarber milkshake

Fredag, 27. juli 2012af Redaktion
Mums! En lækker blanding

(4 pers.)

250 g rensede vinrabarber
100 g sukker
½ stang vanilje
½ l letmælk
3 dl vaniljeis

Skræl nogle flotte flager af det yderste røde på en af rabarberstængerne. Læg strimlerne i isvand, så de krøller. Skær rabarberne i 2 cm lange stykker. Damp dem med sukker og vanilje i 5 min. Frys rabarberne og lage til næste dag. Blend rabarberne med lage og mælk til en skummende shake. Kom en lille kugle is i hvert glas og hæld shaken over, pynt med rababerflagerne.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Milkshake med kiwi
Jordbær-ribs slush ice
Den ultimative iceblend




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop