Det skal du bruge til Sankthans-heksekage:
Bunde:
4 æg
250 g sukker
125 g smuldret, afskorpet rugbrød
1 spsk. mel
1 spsk. kartoffelmel
1 spsk. bagepulver
50 g hakkede nødder
Fyld:
½ l piskefløde
1 glas hindbær- el. jordbærsyltetøj
100 g chokoladenibs
400 g orangegrene
100 g marcipan
Lidt frugtfarve
Et sugerør
Sådan laver du Sankthans-heksekagen:
Pisk æggeblommer og sukker luftigt.
Pisk æggehviderne luftige.
Vend alt det tørre i æggeblommemassen og fold de piskede hvider i.
Kom dejen i to velsmurte springforme og bag dem ved 200º i 25 min.
Afkøl og læg bundene sammen med syltetøj imellem.
Pisk fløden til skum og fordel den over kagen som en flad kegle.
Drys med chokoladenibs og læg orangegrene over, så det ligner pinde i bålet.
Form en lille heks af marcipan i forskellige farver og sæt hende på sugerør.
Placér heksen øverst på kagen.
Prøv også: Brooklyn- chokoladekage