Opskrifter

Sprøde cookies med kokos

Mandag, 23. juli 2012af Redaktion
Lækkerier til den søde tand

(20-25 stk.)

125 g smør
2 dl rørsukker
½ dl solsikkeolie
1 æg
3 dl hvedemel
3 dl havregryn
3 dl kokos
2 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
2 dl mandler
100 g mørk chokolade
1½ dl rosiner

Pisk smør og sukker luftigt. Pisk olien i og tilsæt ægget. Bland mel, havregryn, kokos, vaniljesukker og bagepulver i en skål. Hak mandler, chokolade og rosiner groft og kom dem i melblandingen. Rør smørblandingen i og saml forsigtigt til en dej. Form boller på størrelse med bordtennisbolde og læg dem på en papirbeklædt bageplade. Tryk kagerne flade, ca. 1 cm tyk. Bag kagerne midt i oven ved 175° i ca. 20 min.

Bageopskrift: Tina Gustafsson og Malin Carlsson Assistent: Sandra Runge Baadtoft

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Studenterbrød
Kokoskager med syltetøj
Peberkager




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop