Opskrifter

Artiskokcreme med krydderurter

Fredag, 29. juli 2011af Redaktion
Cremen passer fint som snack sammen med friske grønsagsstave og små ristede skiver flute til dampet eller stegt fisk og som fyld i sandwich. Cremen kan holde sig 5-6 dage i køleskab.

1 dåse artiskokbunde i vand, 370 g
Ca. ½ spsk. citronsaft
1 fed hvidløg
2-3 spsk. jomfruolivenolie
2 spsk. Cheasy fraiche
1 dl friske krydderurteblade efter smag
Salt og peber

Hæld væden fra artiskokbundene og skyl dem i en sigte.
Del bundene i kvarte og miks dem i blender eller med blenderstav sammen med citronsaft, pillet hvidløg, Cheasy fraiche og krydderurter.
Smag til med salt og peber.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

FLOT FRANSK SKÅL

Sød lille skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Sprød aspargestærte
Rød pesto med gedeost & rucola med artiskok
Minitærter med artiskok og courgette






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop