Opskrifter

Broccoli- og ricottasouffle

Fredag, 20. maj 2011af Redaktion
En dejlig ret til 4 personer

(4 pers.)
15 min. + 45-60 min. i ovnen

1 buket broccoli, delt i små buketter
50 g smør
1 løg, hakket
1 spsk. hvedemel
1 fed hvidløg hakket fint
400 g ricottaost
50 g parmesan
5 æg delt i blommer og hvider
Salt og peber
Lidt revet muskatnød
1 nip cayennepeber

Tilbehør
Groft brød og blandet salat

Damp broccolien i 2 min. og hak det hele groft. Sauter hakket løg i smør, drys med mel og rør det ud. Tag af varmen og rør det op med ricotta, hvidløg, æggeblommer, hakket broccoli og revet parmesan. Rør krydderier i. Pisk hviderne stive og fold dem i massen. Smør en 1½ liter souffleform, drys med rasp og kom massen i formen. Stilles i forvarmet ovn ved 180° i 45-60 min. Ovnen må ikke åbnes før efter 45 min. Server straks med salat og brød.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

DAMP DINE RÅVARER

Damp dine råvarer i deres egen saft med dampboksen fra Lékué, og opnå den dybe og intense smag. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr.

Find flere opskrifter her...
Skinkesalat med pærer, ost og mandler
Broccolisuppe med croutoner og ristede mandler
Asparges med rosenpeber-mayonnaise







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop