Opskrift på brombærsyltetøj med rabarber
125 g rabarber
250 g brombær
150 g rørsukker
1 stang vanilje
3 kardemommekapsler
1 tsk. Nonoxal
Hjemmebagte boller på familiejournal.dk
Fremgangsmåde til syltetøj
Skyl rabarberne og skær dem i mindre stykker.
Kom rabarber, brombær, rørsukker, den flækkede vaniljestang og kardemommen i en tykbundet gryde.
Varm langsomt op og lad det småsimre under låg i 10 min.
Tag låget af og giv syltetøjet yderligere 10 min. og tilsæt Nonoxal.
Kom det varme syltetøj på glas og luk dem straks til.
Vi elsker jordbær og rabarber!
Vi elsker jordbær og rabarber!




Cheesecake med icing og jordbær
Lækre små kager, der kan tages med på skovturen
Find opskriften her...
2 / 17














Kærnemælksgelé med rugflager og rabarbergranité
God dessert med kærnemælk og rabarber
Find opskriften her...
9 / 17




Lun brieost med jordbær-rabarberchutney
En god lun dessert med chutney
Find opskriften her...
11 / 17




Rabarberis med syltede jordbær og vaniljefromage
Lækker kølig isdessert
Find opskriften her...
13 / 17




Vinsyltede jordbær med balsamico
Lækkert tilbehør til lagkage eller bagværk
Find opskriften her...
15 / 17

