Opskrifter

Femkornsgrød med æble

Søndag, 22. februar 2009af Redaktion
(4 pers.)120 g femkornsblanding, (knækkede kerner)3 dl kogende vand180 g femkornsflager1 l æblejuice1 dl soltørrede tranebær200 g æble i små ternKom

(4 pers.)

120 g femkornsblanding, (knækkede kerner)
3 dl kogende vand
180 g femkornsflager
1 l æblejuice
1 dl soltørrede tranebær
200 g æble i små tern






Kom kornene i en skål, hæld det kogende vand over og lad dem udbløde i 5 min. Kog femkornsflagerne op med æblejuicen og tilsæt kornene med vand samt tranebærrene. Lad grøden koge under omrøring, til den tykner. Tag grøden af varmen, vend æbleternene i og server.

Madopskrift: Kristina Miechels

Prøv også ...
Havregrød