Ingredienser til fiskesuppe
(4 pers. - som forret)
1 dåse fransk fiskesuppe
1 dl hvidvin
½ dl piskefløde
250 g frisk, hvid fisk (eller en pose frosne skaldyr)
1 lille glas rouille (se tippet)
Ristet brød
Hvidløg
Bring dåsens indhold i kog og smag til med vin og fløde. Skær fisken i fire stykker og overhæld den med kogende vand. Lad den trække heri i 3 min. og læg den i 4 varme suppetallerkner. Overhæld med rygende varm fiskesuppe og servér med ristet brød, hele overskårne hvidløgsfed til at gnide brødet med og rouille, der kommes i suppen i små skefulde eller smøres på hvidløgsbrødet.
Tip: Kan du ikke finde rouille i dit supermarked, så rør selv en af fintrevet hvidløg, lidt tomatkoncentrat, et nip chili og en god mayonnaise.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Hellefisk med bid i
Kammuslinger på fransk maner
Se galleriet herunder med insiration til lækre supper
Skønne supper




Blomkålssuppe og fennikelsalat med dild og æble
En dejlig varm suppe i vinterkulden
Find opskriften her...










Kartoffel-porresuppe med persillepesto
Lækker, cremet suppe med masser af smag
Find opskriften her...


Græskarsuppe
Du kan fryse de sidste portioner og bage dem under et butterdejslåg til gæstemad
Find opskriften her...






Brunet jordskoksuppe med kylling
Skøn, velsmagende suppe - serveret med godt brød
Find opskriften her...


Gulerodssuppe med krydrede quesadillas
En god, krydret suppe med lækkert, sprødt tilbehør
Find opskriften her...












Asiatisk nuddelsuppe med blomkål og forårsløg
Skøn suppe med grønsager
Find opskriften her...








Rødbedesuppe med honning og krydderurter
Dejlig varm suppe, med en flot farve
Find opskriften her...





