Opskrifter

Fyldt, tyrkisk fladbrød

Tirsdag, 17. juli 2012af Redaktion
Her er et sikkert børnehit. Lad børnene samle brødene ved bordet og suppler gerne med deres ynglingsgrønsager som majs, revne gulerødder o.lign.

(4 stk.)

280 g kyllingefilet
1 spsk. olie
1 tsk. paprika
Salt og peber
½ salathoved
2 tomater
1 avocado
½ agurk
1 dl cremefraiche 6%
1 spsk. tomatpuré
1 tsk. sukker
4 tyrkiske fladbrød (el. tortilla)

Skær kyllingen i strimler, svits dem i olien sammen med paprika og krydr med salt og peber. Flæk avocadoen, fjern stenen og tag frugtkødet ud af skallen. Snit salaten og skær tomat, avocadokød og agurk i skiver. Rør cremefraichen med tomatpuré og sukker og smag til med salt og peber. Lun brødene og fyld dem med kylling, grønsager og dressing og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann

RIVEJERN TIL DET MODERNE KØKKEN

Smart multi-rivejern, der er supernemt at bruge. Rivejernet har flere funktioner, så du kan rive og mose. Pris: 349 - kan købes i Familie Journal Shoppen

Find flere opskrifter her...
Fladbrød
Fladbrød med courgetter
Fladbrød med kylling og karry








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop