Opskrifter

Honningbruchetta med ost

Mandag, 7. september 2009af Redaktion
Italiensk forret med twist af honning

(4 pers.)

4 skiver surdejs- el. landbrød
2½ spsk. olivenolie
200 g små solmodne tomater
75 g pecorino- el. parmesanost
Groftkværnet peber
½ tsk. flagesalt
2 spsk. blomster- el. akaciehonning
Basilikum

TIP

PECORINO er en hård presset italiensk fåremælksost med frugtagtig smag og duft. Findes hos ostehandlere og i velassorterede supermarkeder.

Pensl brødskiverne med olie og steg dem på pande eller grillpande ved middelvarme, til de har fået farve på begge sider. Skær tomaterne i halve eller kvarte og steg dem ca. 3 min., til de er bløde og varme. Fordel dem på brødet. Høvl osten over og krydr med salt og peber. Dryp honning på bund og top op med basilikum.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Lav bruchetta som forret sammen med...
Citronkylling med gulerodspuré til hovedret og
Frugttærte med honningtosca til dessert


Flere italienske yndlinge...
Bruchetta med courgetta og mozzarella
Italiensk blomkål