Opskrifter

Hvidløgssild

Mandag, 2. marts 2009af Redaktion
(4-6 pers.)2 dåser matjessildefileter eller 1 stort glas gammeldags modnede krydderfileterDressing2 dl cremefraiche2 spsk. mayonnaise1 tsk.

(4-6 pers.)

2 dåser matjessildefileter eller 1 stort glas gammeldags modnede krydderfileter

Dressing
2 dl cremefraiche
2 spsk. mayonnaise
1 tsk. Dijonsennep
1-2 fed presset hvidløg
2 spsk. finthakket persille
1 spsk. finthakket dild
1 spsk. rom

Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Del sildene en eller to gange og læg dem ned i dressingen.
Trækker natten over og kan holde sig et par dage i køleskab.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Prøv også ...
Sildetoppe
Hummertårn
Branteviksild