Opskrifter

Kartoffelcreme med rejer

Lørdag, 1. oktober 2011af Redaktion
Nem lille frokostret eller til forret

(3 pers.)

1 skalotteløg
200 g søde kartofler
2 spsk. olivenolie
Ca. 1 dl vand
1 laurbærblad
Ca. ½ tsk. salt
1 tsk. citronsaft
Groftkværnet peber
150 g store, pillede rejer

Pynt
Salatblade
Kapers
Dild

Pil og hak løget fint. Skræl kartofler og skær dem i små tern. Svits løg og kartoffel et par min. i 1 spsk. olie. Hæld vand ved, så det dækker, og tilsæt laurbærblad, salt og citronsaft. Kog det mørt under låg i ca. 10 min. Hæld det i en sigte og gem væden. Miks blandingen til en glat puré med blenderstav og lidt af den gemte væde. Smag til med salt og peber.
Læg salatblade og en skefuld kartoffelcreme i 4 portionsskåle. Pynt med rejer, kapers og dild.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

DAMP DINE RÅVARER

Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr.

Find flere opskrifter her...
Kartoffelsalat med rygeostcreme og mandler
Sprøde kartoffelpakker
Røget laks med spinatsalat





Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop