Ingredienser til kartoffelpandekage med løg og laks
(6 pers.)
600 g kartofler
4 forårsløg
3 spsk. olivenolie
1 spsk. hvedemel
Salt og peber
1 usprøjtet citron
1 dl cremefraiche
1 dl persilleblade
1 spsk. friskrevet peberrod
300 g røget laks
Fremgangsmåde til kartoffelpandekage med løg og laks
Skræl kartoflerne og skær dem i store tern. Kog dem i usaltet vand, til de kan moses. Mos dem med 1 spsk. olivenolie, salt og peber.
Rens og snit løgene fint og vend i mosen.
Form 12, små, flade "kager" og vend dem i mel og mere salt og peber. Steg dem i resten af olien på en varm pande 4-5 min. på hver side.
Skyl citronen og del den i to. Den ene halvdel skal du skære i både til pynt. Riv og pres den anden halvdel. Bland citron med cremefraiche, hakket persille og friskrevet peberrod.
Anret de lune kartoffelpandekager med cremen og læg laksen ved.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Blødkogt æg med panchettaryttere
Yoghurt med figenkompot
Galleri: Byd på lækker brunch
Byd på brunch




Kartoffelkager med røget laks og estragoncreme
Et anderledes indslag til en brunch
Find opskriften her...


Pandekager med frugtkompot
Super både som dessert og til en festlig brunch.
Find opskriften her...


Spansk kartoffelrøræg med serranoskinke og tomatsalsa
En super start på dagen.
Find opskriften her...






Fillotærter med artiskok, feta og oliven
Super til en anderledes og fyldig brunch
Find opskriften her...


Rabarbervanilje-creme med myslicrunch
God ret til en festlig brunch eller som lækker dessert.
Find opskriften her...


Boghvedeboller
Med bollerne her som en del af morgenmaden, så er grundstenen til en god og produktiv dag lagt.
Find opskriften her...






Bagte blommer og æbler med sukkerslyng
Noget sødt til en dejlig brunch
Find opskriften her...


Lammepølser til brunch
Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af morgenmaden i weekenden, er lammepølserne et godt sted at starte.
Find opskriften her...



