Opskrift på kirsebærlikør
400 g kirsebær
1 vaniljestang
100 g lys muscovadosukker
200 g sukker
5 dl vodka
Fremgangsmåde til kirsebærlikør
Skyl kirsebærrene godt, halvér dem og tag stenene ud. Knæk 10 af stenene og kom kernerne herfra samt de halverede kirsebær i et rengjort glas eller flaske. Flæk vaniljestangen og tilsæt den sammen med sukker og vodka.
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
![]() |
Muffins i massvis |
![]() |
15 gode opskrifter på svinemørbrad |
![]() |
Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter) |
Stil flasken mørkt og koldt i to uger, ryst flasken hver dag, til sukkeret er opløst.
Si likøren gennem et kaffefilter og brug evt. bærrene til desserter eller i en kage.
Servér likøren iskold, som den er, eller blandet med hvidvin eller mousserende vin.