Opskrifter

Krydret courgette-chutney

Tirsdag, 27. august 2013af Redaktion
God chutney, der passer godt til asiatiske gryderetter og til kraftig ost

Ingredienser til krydret courgette-chutney

(2-3 glas)

500 g courgetter, gerne både grønne og gule
2 store, syrlige æbler
2 store skalotteløg
500 g tomater
3 cm frisk ingefær
4 fed hvidløg
3 dl lys, mild vineddike
250 g rørsukker
1 spsk. lyse sennepsfrø
1 laurbærblad
1 tsk. salt


Fremgangsmåde til krydret courgette-chutney

Skyl courgetterne og skær dem i tern. Skræl æblerne og skær dem i tern. Pil og hak løgene fint. Skyl og hak tomaterne groft. Skræl og riv ingefær fint. Pil og hak hvidløgene. Kom alle ingredienser i en gryde og bring langsom i kog. Lad det simre utildækket i 2 timer, til det er som mørk chutney.
Skal trække 2-3 uger.

Tip: God til asiatiske gryderetter og til kraftig ost.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Varme, krydrede oliven
Tunmousse med avocado


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop