Opskrifter

Orangemarmelade

Søndag, 19. februar 2012af Redaktion
En skøn marmelade med masser af farve og smag

250 g tørrede abrikoser
4 usprøjtede appelsiner
2 usprøjtede lime
500 g sukker


Skær abrikoserne i smalle strimler, hæld vand over og lad dem bløde ud i et par timer. Skær skrællen af appelsiner og lime med et juliennejern, pil den hvide skal af appelsinerne og skær appelsinkødet i tern. Pres saften af limefrugten og kom den i en gryde sammen med appelsin- og limeskal, abrikoser og appelsinkød og lad det koge op. Tilsæt sukkeret og lad marmeladen koge i 10 min. Hæld marmeladen på rengjorte, skoldede glas og luk til.

Madopskrift: Kristina Marckmann

KØKKENVÆGT MED KALORIEBEREGNER

Praktisk kalorievægt til hjælp for det daglige kostindtag.
Vægten koster 249 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen

Find flere opskrifter her...
Lemoncurd
Nødde-chokoladesmør
Kvædemarmelade med vanilje og lime










Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop